Hogyan néz ki belülről egy gengszter barber shop?

Egyre több férfi ismeri fel, hogy sokkal jobb választás egy profi borbélyhoz fordulni, és nem pedig egy sima fodrászhoz, amikor egy speciális hajvágásra vágyik az ember. De kit is érdemes felkeresni? Melyik az a barbershop, amelyik segíteni tud? Mindenképp megérnek egy pillantást a www.gcutzbarbershop.hu weboldalon látható képek.

Az úriembereket egyből elvarázsolják a látottak, több okból is. Először is minden igényt ki tudnak elégíteni az itt dolgozó borbélyok. Másrészt pedig minden egy olyan környezetben történik, ahol valóban férfiként érezheti magát minden kedves vendég. Ami pedig igazi egyedisége a helynek, hogy a barber shop garantálja a gengszer korszak speciális hangulatát.

Egy olyan férfi fodrászatot álmodtak meg itt, ahova belépve az úriemberek egy időutazásban vehetnek részt, visszarepülve 100 évet, a 20-as évekig, ahol a gangsterekről szólt minden, ők voltak a divatteremtők a maguk módján. A gcutzbarbershop.hu barber shop-ban a borbély székektől kezdve a falra akasztott korhű fegyvereken át egészen a legutolsó kapcsolókig és képkeretekig minden tökéletesen stimmel, és úgy érezheti magát a kedves vendég, mintha visszarepült volna Al Capone világába vagy akár a Corleone család villájába.

Nyilván a vendégeknek ez nem lenne elég, hiszen kell a professzionalizmus és a szakavatottság is, hogy elégedetten tudjanak távozni. A férfi fodrászok ereiben kétségtelenül borbély vér csörgedezik, amit bizonyítani tudnak azzal, hogy bármilyen sajátos hajkoronát megteremtenek. Emellett igazán fontos itt a tisztelet, aminek hála a G-cutz barber shop-ban minden a minőségről és az ügyfélről szól.

Milyen szolgáltatások közül lehet választani? Az egyik legnépszerűbb a rövid férfi hajvágás, ami itt 4800 Forintba kerül. Ha valakinek rövid hajad va, akkor különösen fontos, hogy milyen az átmenet, hiszen ez adja a frizura stílusát. Itt szóba sem jöhet az a bizonyos, igen unalmas egyhossz és otthoni gépes hajvágás. A G-cutz barber shop-ban bőrből vagy nullás méretből precízen készíti a borbély az átmenetet, ügyelve a fejforma egyenetlenségeire, elkerülve a foltos, csíkos végeredményt.