Kiváló étterem Abaliget közvetlen közelében

Kis hazánk tele van fantasztikus helyekkel, csak meg kell találni azokat és minél hamarabb felkeresni. Mivel a lehetőségek tárháza nagyon nagy, ezért érdemes okosan dönteni. Ha túrázás közben megéheznénk, akkor adott az étterem Abaliget fantasztikus kínálata is. Természetesen mindez csak akkor biztosított, ha a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzetben járunk.

Egyértelműen érdemes elmennünk az itt található denevérmúzeumba, amihez nagyon közel fogjuk megtalálni a Denevér Bisztrót. Ez az étterem Abaliget egyik sajátos helyszíne, ahol kirándulók és iskolai csoportok ugyanúgy jól lakhatnak. A kínálat nagyon széles körű, így jó eséllyel mindenki megtalálja azt a finomságot, amire éppen vágyik.

Érdemes akár előre helyet foglalni, főleg akkor, ha nagyobb csoporttal látogatunk el a vidékre, ami tele van szebbnél-szebb látványosságokkal, kirándulóhelyekkel. Az étterem Abaliget mellett remek lehetőséget teremt arra, hogy kipihenjük magunkat egy mozgalmas napot követően, majd pedig kényeztethetjük az ízlelőbimbóinkat, valamint a hasunkat a fantasztikus fogásokkal.