Női szandál – választék határok nélkül

Milyen színű női szandál kerüljön a bevásárló táskába idén? Ez a kérdés sokunk fejében ott van. Szó szerint, szinte minden árnyalatban létezik a női szandál, bár az utóbbi időben a pasztellszínek, valamint a fehér és a fekete dominálnak a divatban. Ez utóbbi a legtöbb klasszikus kombinációhoz (lásd fehér ing és farmer) illik.

Másrészt a pasztellszínű párok jól mutatnak a színes nyári ruhák vagy laza lenvászon nadrágok társaságában. Ha nude színt választunk, könnyedséget és csillogást adunk az összhatáshoz. Hogy mivel párosítsuk a fehér szandált?

A fehér az utóbbi időben rendkívül erős trend. Az ilyen színű csizmák a tél slágerének számítottak, de ugyanez igaz a szandálokra is. Kicsit nehezen szoktuk meg, mert a fehér cipőnek soha nincs túl jó híre, sokan pedig az esküvőhöz társították.

Mégis érdemes kipróbálni, főleg nyáron, mert ilyenkor a fehér árnyalatait könnyebb kombinálni a ruhákkal. A hófehér női szandál remekül mutatnak a pasztellszínekben pompázó öltözetekkel, a visszafogott rózsaszín, szürke, világoskék és világoszöld árnyalatokban.