A mozgásérzékelő kamera pénztárcabarát kivitelben

Gyakran szükség lehet egy olyan speciális rendszer kiépítésére, ami képes elcsípni az alkalmi tolvajokat, legyenek azok megélhetési bűnözők vagy a cégen belüli munkások, akik ilyen módon szeretnék kicsit kiegészíteni a fizetésüket. A feladatainkat nagyban megkönnyíti a mozgásérzékelő kamera, ami kifejezetten csak akkor kapcsol be és kezdi meg a felvételt, amikor arra egy érzékelőtől parancsot kap.

Miért jó ez? Főként azért, mert így megelőzhető, hogy több órányi filmet kelljen végignézni, amikor fel akarjuk deríteni mi történt és az adatok tárolásosával sem kell küszködnünk. A mozgásérzékelő kamera éjjel-nappal teszi a dolgát. Ha éppen inaktív állapotban van, mivel semmi sem indítja be, akkor is rápillanthatunk, mert az élő kapcsolás esetén szintén akcióba lép.

Egyszerűen felszerelhető és minden környezetben megállja a helyét. Az alarmdirect.hu weboldalon jó néhány mozgásérzékelő kamera típust találunk, amelyek leírásainak felmérését követően, máris meghozhatjuk a végső döntést. Ha tudni szeretnék, hogy mi zajlik a távollétünkben odahaza vagy a cégnél, akkor erre itt az alkalom!