Vibrálóan sárga citrin karkötő

A citrin csodásan vibráló sárga színe akarva-akaratlanul is vonzza az ember tekintetét. A citromsárgától a szinte áttetszőig játszó árnyalatokban, a hiedelem szerint a Nap ereje lakozik, ami melegséget, gyengédséget és védelmet kínál annak, aki a csuklóján hord egy citrin karkötő változatot.

A keleti vallásokban használt csakratisztításhoz is ideális lehet, különösen jó hatással bír a napfonat, valamint a torokcsakrára. Bátorságot ad az élethez és az újrakezdéshez, így kiváló alkalom beszerezni egy tragikus életesemény lezárásaképpen, illetve válás vagy szakítás után.

A citrin karkötő a mentális fejlődést is szorgalmazza, segít feldolgozni és megérteni a külső benyomásokat. Erősíti az idegeket, hasznos lehet gyenge, labilis idegzetűeknek. Remekül képes közvetíteni az életörömöt és felszámolja a depressziót.

A citrin karkötő kiváló választás a Bika, az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz, a Skorpió, illetve a Bak csillagjegyek szülöttjeinek. Még bővebben mindezekről a bbhshop.hu oldalon is olvashat, a rendelés véglegesítése előtt.