Vésőkalapács, az igazán kemény szakmunkás

Sokan összetévesztik az ütvefúróval, aztán meglepődnek, hogy miféle kontármunka ez. A két gép viszont egészen más működési elv mentén dolgozik, így nem is említhető ugyanazon az oldalon. Önnek vésőkalapács kell, ha nagyon kemény alapanyagot, elsősorban betont szeretne fúrni, vésni. Egy vésőkalapács pneumatikus, vagyis a légdugattyús ütőmű végzi a nehezét.

A fúrószár tengelyirányban szabadon mozoghat, így az energia közvetlenül a fúrószárnak kerül átadásra, ezzel is növelve az ütési energiát és nem melegszik át illetve ég le, mint ahogy egy ütvefúró képes a beton esetében.

Miután már helyretettük, hogy a vésőkalapács az, ami az igazán nehéz melót végzi, nem konkrétan a precízebb munkákat kell rábíznunk.

Pénzt kiadni csak és kizárólag minőségi árucikkért érdemes, mert működési elv ide vagy oda, a silány termék semmire sem lesz jó. Kínálatunkból a Hitachi, Hikoki gyártmányokat ajánljuk, amelyek között nemcsak a profik, de a hobbi barkácsolók is találnak megfelelőt, mégpedig kifogástalan kvalitásút.