Változások a női papucs vonalon

A kényelem és az esztétika mostanában kéz a kézben járnak, amiért nagyon hálásak vagyunk. A női papucs kategória hatalmas változáson ment keresztül, ami azt jelenti, hogy végre bátran kimehetünk az utcára is egy ilyen lábbeliben. Eddig a papucs leginkább a strandon vagy az uszodában kapott szerepet, és sokan a kertesházban hordták, de általában ott is hagyták.

Pár évvel ezelőtt egy új divathullám indult meg, ahol a papucsokból a szandálokhoz hasonló lábbelik készültek, és már utcai változatot is gyártottak. Ezek leginkább a tangapapucs elnevezést kapták, és nem mindenkinek nyerték el a tetszését. Szerencsére a világ nem áll le, és mindig boldogan köszönthetjük az új trendeket.

A mostani női papucsok már egészen másként készülnek, a tervezők nagy gondot fordítanak a kinézetre és az esztétikára. A vastagabb talpú papucsokon puha anyag, csillogó bőr vagy éppen hatalmas masnik vannak, ami szoknyához, ruhához és farmernadrághoz is tökéletesen passzol. Ha pedig arra gondolunk, hogy mennyivel kényelmesebb a zárt cipőnél, akkor biztosan hordanánk.