Vágásbiztos kesztyűk szorgalmas kezekre tervezve

A kéz vitathatatlanul a legértékesebb munkaeszköz. Ezért még a legkisebb sérülések, horzsolások vagy bőrkeményedések is kényelmetlenséget okozhatnak, de csökkenthetik a teljesítmény szintjét is. A vágásbiztos kesztyű, a sérülések mellett a szennyeződésektől, a kémiai reakcióktól, valamint a hideg évszakban a kezek kihűlésétől is véd.

Az építőipar széleskörű munkálatokat fel le, azok sajátosságaival és egyedi jellegével. Az építési munkálatok magukban foglalják a kő, a fa és más anyagok megmunkálását. A vágásbiztos kesztyűk segítenek megvédeni a kezet a mechanikai sérülésektől és ideálisak a durva felületeken történő munkavégzéshez.

A vízvezeték szerelésben szükség van erre a kiegészítőre, mert védelmet nyújt a vegyszerek, a ragasztók és az oldószerek hatásai ellen. A csúszós és nedves csövekkel végzett munkához elengedhetetlen a jó tapadás, amit a kesztyű szintén biztosít. A kéz védelme elengedhetetlen a gipszkartonozás, a csiszolás és a vakolás során is. Tehát a vágásbiztos kesztyű lesz ilyenkor a legjobb választás.