Vágásbiztos kesztyű a kezek védelméért

Aki dolgozott már valaha éles tárgyakkal, biztosan tudja, hogy mennyire lényeges a fokozott védelem a kezeknek. Mindegy, hogy munkahelyi vagy otthoni munkavégzésről esik szó, egy vágásbiztos kesztyű hatékonyan képes elejét venni a baleseteknek, így nem érdemes mellőzni a használatát.

Egy kiváló paraméterekkel rendelkező darab, a Portwest AP50 Aqua Cut Pro vágásbiztos kesztyű kategóriájának egyik legnépszerűbb modellje, ami két rétegből áll és rugalmas mandzsettával biztosítja, hogy ne csupán a kézfej, hanem az alkar egy része is védelem alatt álljon.

A vízhatlan felület gátat szab annak, hogy a kesztyű alá bármiféle folyékony anyag bekerülhessen. A legfelső felület egy masszív, nitril bevonatot tartalmaz, ami egy nitril habból készült réteget takar.

A Portwest márka AP52 Dextil Cut Ultra terméke szintén vágásbiztos kesztyű, ami az előbb felsorolt erényeken túl, 5-ös szintű védőkesztyűnek felel meg. Speciális kialakításának köszönhetően, még inkább ellenállóvá teszi a terméket és ezáltal erősebben véd a vágásokkal szemben.