Több szempontból is praktikus a Bosch akkus flex

A sarokcsiszoló annyira sokoldalú, amennyi vágótárcsával rendelkezik. Talán ennek a legpraktikusabb változata az akkumulátoros típus. Az Bosch akkus flex GWS 12V-76 modellje az első 12 V-os típus a saját kategóriáján belül. Praktikus jellegét igazolja, hogy minden szituációban nagyon jól kézre áll, hihetetlenül kompakt és egy olyan ergonomikus kialakítással rendelkezik, amit minden szakember nagyra fog tartani a projektek során. A Bosch akkus flex hosszabb élettartamú EC-motorral bír, illetve ehhez társul az EMP elektronikus motorvédelem a gyors előrehaladás érdekében. Milyen előnyökkel bír még a szerszám?

Adott a könnyű és gyors tárcsacsere a modern tengelyreteszelésnek köszönhetően. Jó tulajdonsága még a sarokcsiszolónak a szerszám nélkül állítható védőburkolat. Úgy véd ez, hogy közben könnyedén és roppant gyorsan állítható. A Bosch akkus flex vágótárcsájának a gyors lefékezése is óriási előny, garantálva a kezelő kiemelt védelmét, illetve ezáltal a hatékony munkavégzést. A masina korszerű jellegét talán a Bosch egyedülálló Prémium lítium-ion technológiájának a megléte bizonyítja. Ezzel 400%-kal hosszabb élettartammal bír az akkumulátor, garantálva a piacon verhetetlen akku-üzemidőt. Említést érdemel még a Bosch akkus flex Hyper Charge funkciója. Ahogy a név is mutatja, ez járul hozzá a gyorstöltéshez úgy, hogy az akkuk a töltési idejőnek a felénél már 75%-ra feltöltődnek.

Nem véletlen a Bosch akkus gépek népszerűsége

A Bosch természetesen nem csupán akkumulátoros sarokcsiszolókat tervez, gyárt és forgalmaz. A Bosch akkus gépek kategóriája óriási, hiszen a cég hamar felismerte, hogy ezen masinák jelentik a jövőt. Az egyik legismertebb és legtöbbet használt ilyen jellegű masina az ütvecsavarozó. Jó példa a GDR 12V-105, ami a maga 137 milliméterével a legrövidebb ilyen gép, ami 12 V-os akkuval bír.

Kategóriájában a legjobb kezelhetőséget biztosítja elsősorban fej feletti és szűk helyeken végzett csavarozási feladatoknál. Az Bosch akkus gépek közül garantálja ez a professzionális teljesítményt. Ami még nagy előny, hogy adott az erőteljes 105 Nm nyomaték, ami csavarozásnál mindig jól jön.