Több funkcióval bír az akkus csavarbehajtó

A férfiak többsége különösen szeret barkácsolni, szerelgetni, gyakran még olyankor is, amikor arra nincs feltétlenül szükség. Voltaképpen egy jó feszültség levezető és gondolat elterelő mód, amire mindig lehet támaszkodni. A kiváló eredmények eléréséhez biztosan szükség lesz az akkus csavarbehajtó munkájára. Ez a kisgép több funkció ellátására is megfelel.

Amellett, hogy a csavarok behajtása elvégezhető vele, még a fúrásra is alkalmas fa, fémek, fejtől függően pedig különféle építőanyagok áttörése sem elképzelhetetlen. Természetesen az akkus csavarbehajtó képességeit mindig tartsuk szem előtt, mielőtt nekilátunk valamilyen feladat elvégzésének!

A Makita és Hikoki piacvezető márkák, amelyek sok altípussal rendelkeznek. A LED segédfény jóformán mindegyik eszközön elérhető. Az XPT extrém por és cseppenő víz elleni burkolat gondoskodik róla, hogy zord körülmények között ugyanúgy helytálljon az akkus csavarbehajtó. A tokmány és fordulatszám szabályozás révén, mindig a kellő intenzitással lehet a kitűzött célt elérni.