Titániummal megerősített kerámia edény

Nem mindenki szeret a konyhában tenni-venni. Számukra a főzés is nyűg és olyan megoldásokat keresnek, amivel a fő fogások hamar elkészülnek. Ilyen esetekre lett kitalálva, megtervezve és legyártva a titániummal megerősített kerámia edény, ami hamar felveszi a hőt és azonnal pirítani kezdi a benne lévő húsokat, zöldségeket.

Persze nemcsak ők használhatják. A legtöbb kerámia edény védőfogantyúja szilikonból vagy bakelitből készül, ami nem vezeti a hőt. Ennek köszönhetően szabad kézzel is meg lehet fogni a lábast, fazekat arra az időre, amíg fakanállal átforgatja annak tartalmát.

Érdemes még kiemelnünk azt is, hogy a webshopunkban található kerámia edény mindegyikére jellemző a tartósság és a kopásállóság. A bevonatra ettől függetlenül érdemes vigyázni és csak fakanállal kavargatni az edényben, valamint mosáskor egyszerű konyhai mosogatószivaccsal és savmentes mosogatószerrel megtisztítani. A minőségért olyan neves márkák felelnek, mint például a Silver Royal, Bergner, Arcos, Berlinger Haus, Tefal vagy Perfect Home.