Termelői méz, hazai finomság

Rengeteg érv szól amellett, hogy a lakhelyünkhöz legközelebb eső piacon vagy a kedvenc kisboltunkban miért érdemes a hazai árucikkeket előnyben részesíteni és ezen állítások a virtuális bevásárlókörutakra is maradéktalanul érvényesek. A debreceni BeoBee családi vállalkozás honlapján kínált termelői méz nagyszerű választás, ha természetes alapanyagú, egészséges, magyar finomságra vágyunk.

A több évtizedes múltra visszatekintő méhészet, a saját készítményei mellett, más magyarországi termelők kiváló minőségű fajtamézeit és méhészeti árucikkeit is forgalmazza. Természetesen minden termékre garanciát vállal. Internetes boltjukban órákat is eltölthetünk, ha a teljes árukínálatot szeretnénk szemügyre venni.

A hagyományos kiszerelésű termelői méz mellett, propolisz tinktúrát is találunk, emellett olyan érdekességek is felkelthetik a figyelmünket, mint az ajándéktorony vagy a virágport és tiszta méhpempőt tartalmazó babaváró csomag. Ugyanakkor, ha a 950 grammos akácmézből 2 üveggel rendelünk, a harmadikat ajándékba kapunk.