Telefonos konténer rendelés Csömör területén

Az idősebb generáció még valószínűleg emlékszik az erdei séták során a bokrok alatt látható legkülönbözőbb építési törmelékre és minden egyéb háztartásból, autókból származó berendezésre, alkatrészekre. Szerencsére ezt a problémát manapság megoldja a konténer rendelés Csömör területén és minden más város ilyen fajta szolgáltatása.

A legtöbb erdő szélén már ki van írva, hogy tilos a hulladék lerakása. Országszerte évekbe telt az ilyen illegális telepek felszámolása, ahonnan több tonna hulladákot szállítottak el az illetékesek. A konténer rendelés Csömör területén is telefonos bejelentés alapján történik és akár aznap, de a következő napokban mindenképp kiáll az autó és megérkezik a megfelelő nagyságú tároló.

A konténer rendelés Csömör körzetében is gyors és zökkenőmentes, hiszen a megrendelőnek és a szállítónak is ez az érdekük. A rendeléskor azt is meg kell mondani, hogy milyen típusú hulladék kerül majd az edénybe, hogy a szállító tudja, hová kell majd elhelyeznie. A leggyakoribb az építési törmelék miatti rendelés, de sokan lomtalanításból származó dolgokat szállítanak el ily módon.