Távirányítós fűnyíróval szórakozás a munka

A nagyobb területek, nehezen hozzáférhető helyek tereprendezése nagy kihívás. Egyetlen gép viszont képes remekül megoldani a problémát, ez pedig a bámulatos távirányítós fűnyíró. Üzletünk által kínált gépek Honda vagy Kawasaki motorral működnek, mindkét gyártó bizonyított már a piacon annyit, hogy tudjuk, mindegyik hosszútávon bírja majd a gyűrődést.

A távirányítós fűnyíró 15 kézi fűkaszálóval vagy 5 fűnyírógéppel dolgozó ember munkáját képes elvégezni. A Spider cég legrégebbi, még 2004-ben piacra dobott modellje is elérhető. Nagyszerű munkát végez közepesen nagy területeken; golfpályák, parkok karbantartásánál hatalmas segítség. Úgy alakították ki, hogy a lejtős terepen is jól teljesítsen, a dace step pedig szabadalmaztatott meghajtórendszer.

Ezzel a funkcióval a távirányítós fűnyíró 360 fokban is tud mozogni. Természetesen a továbbfejlesztett változatok is megtalálhatóak az üzletünkben, amelyek extrém terepen való működésre vagy kifejezetten napelem parkok területeinek rendezésére lettek megalkotva.