Szépséges ametiszt ékszerek

Minden kristálynak megvan a maga hatása az emberi lélekre és szervezetre egyaránt. Például az ametiszt a haragot és a dühöt képes a szeretet pozitív energiájává alakítani. Stresszes időszakban is nagy segítségünkre van ez a varázslatos ásvány. Testi gyógyhatásai szintén ismertek, hiszen nagyon jót tesz a légzési és asztmatikus problémáktól szenvedőkkel.

Az ametiszt csökkenti a torokfájást, kiegyenlíti a vérnyomást, valamint tisztítja a vért és javítja a látást. Ezeket a remek hatásokat mi is élvezhetjük, ha egy olyan ékszert viselünk minden nap, ami ebből a kristályból lett előállítva. A gyogyitokovek.eu internetes üzlet termékkínálata magába foglalja az ametiszt karkötők sokaságát, ezért itt érdemes szétnézni. Rendkívüli szépséggel büszkélkedhetnek ezek az ékszerdarabok, csodálatos színükkel elvarázsolnak mindenkit.

Ezzel együtt nem kerülnek sok pénzbe, ugyanis igazán kedvező áron szerezhetőek be. Egyszerű módon rendelhető meg az ametiszt karkötő és a kiszállítása sem várat sokáig magára.