SZÉP-kártyát is elfogadunk a pihenni érkezőktől

A Pe-Ki Apartmanok több magyarországi városban is teljes felszereltséggel várják a pihenni vágyó vendégeket. A szállásért cserébe SZÉP-kártyát is elfogadunk és az alapszolgáltatásokon kívül, egyéb tényezőkkel is növelni tudjuk a nálunk tartózkodók kényelmét.

Kisgyermekesek igényelhetnek babaágyat, fürdetőkádat és etetőszéket, illetve tudunk biztosítani transzfert, továbbá különböző élményekben dús kiegészítő elemeket. Mindezekért természetesen SZÉP-kártyát is elfogadunk. Az egyik különleges szolgáltatás az úgynevezett ,,Balatoni borest”, aminek a keretein belül egy üveg prémiumkategóriás bor várja Önöket, kiegészítve sajttállal és kolbász falatkákkal.

A ,,Mozi est” csomag pedig egy adag géppel készült popcornt tartalmaz és tetszés szerinti dip mártást. A Pe-Ki Apartmanok elsődleges küldetése, hogy a vendégek a lehető leginkább otthonosan érezhessék magukat. Az a plusz vonás pedig, hogy SZÉP-kártyát is elfogadunk, még inkább a vendégbarát hozzáállásunkat igyekszik növelni. Tapasztalja meg Ön is a szobáink exkluzív kényelmét!