Szatén szalag többféle színben és méretben

Nem véletlenül mondják azt, hogy az ördög a részletekben bújik meg. Sokszor ugyanis egy ajándékot vagy dekorációt éppen a gyönyörű szatén szalag tesz még különlegesebbé. A babaváró bulikon, keresztelőkön különleges látványt nyújtanak a „baby” feliratos és aranyos grafikákkal díszített szalagok, amiket köthetünk lufikra, székekre, de az asztalt is dekorálhatjuk ezekkel.

Az otthonok asztalain sokszor látunk csodálatos selyemvirág kompozíciókat, amelyekhez szintén remekül passzol a szatén szalag. Az ajtó kopogtatók szintén elmaradhatatlan eleme, hiszen a mindenféle virág, kagyló, zuzmó vagy tengeri csillag attól lesz még légiesebb, ha van rajta pár színes, selymes szalag. A mankamuhelye.hu webshopban többféle méretben, színben, felirattal kapható szatén szalag.

Ajándékdobozok, virágcsokrok, ruhák, jelmezek izgalmasabbá tételére is kiválóan alkalmas egy jól megválasztott szalag. A webshop széles termékskáláján érdemes körülnézni, hiszen jó eséllyel bárki talál a céljainak megfelelő szatén szalagot remek árban.