Szakmát ad a gél lakk tanfolyam

Ügyes kezű hölgyek, lányok gyakran készítenek a barátnőiknek, családtagjaiknak vagy saját maguknak esztétikus műkörmöket. Vajon arra gondoltak-e már, hogy ebből meg is élhetnének, ha hivatásszerűen végeznék? Pedig igen, egy gél lakk tanfolyam révén ez lehetne a szakmája, elhelyezkedhet szalonban, ahol kialakíthatja a saját vendégkörét.

Be is iratkozhat erre a képzésre a gellakk.com weboldalon, ahol további információkat is olvashat erről az iskoláról. Elöljáróban azért annyit elárulunk, hogy van elméleti és gyakorlati tananyag is. Az előbbihez tartoznak az anatómiai és a vállalkozási ismeretek, valamint a baleset és munkavédelem, de az alapanyagok is.

A gyakorlati tananyag magába foglalja a kézápolást, a műkörömépítést zselével, porcelánnal, a gél lakk alkalmazását, a körömágy hosszabbítást, a különböző díszítési technikákat, illetve a csiszológép használatát. A gél lakk tanfolyam tehát alapos ismeretek megszerzését teszi lehetővé és valódi szakmát ad a tanulók kezébe. Ha kedveli ezt a fajta munkát, mindenképpen megéri elvégeznie ezt a képzést!