Sűrű szövésű Pandora Reflexions karkötő

A legtöbb gyártó, még akkor is ha nem kézzel készített ékszerekről van szó, általában kollekciókat készít. A Pandora Reflexions fantázianevet viselő ékszercsalád karkötő és nyakláncból áll, amelyek jellegzetes szövési mintájukról felismerhetőek.

Szó szerint szőttek, hiszen a bennük lévő szálak zsákszerű mintázatot alkotnak. Minden Pandora Reflexions ékszer ezüstből készül, de némelyiken arany bevonat van. Az arany bevonatok sárga, illetve rózsaszín aranyötvözetből készülnek.

A karkötők masszívak, de kifinomult hatásúak és különböző vastagságúak. Ezért a hétköznapi viseletük is lehetséges, hiszen nem szakadnak könnyen.

Természetesen a házi munkáknál, ahol vegyszerekkel dolgozik az ember, ajánlott minden ékszert levenni, mivel ezek egyik darabnak sem tesznek jót. A Pandora Reflexions nyaklánc és karkötő, a kidolgozásánál fogva elegáns darab a hétköznapokban is. Minden alkalomra megállja a helyét, akár munkahelyen, akár valamilyen ünnepi alkalomkor. Ez mindig egyéni stílustól függ. Aki a hétköznapokban is szeret csinos lenni, annak mindenképp ajánlott.