Supradyn drazse sárga dobozban

A változatos étrend fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. De elképzelhető, hogy a mai felfokozott élettempóhoz mindenképp olyan készítmények szükségesek, mint a Supradyn drazse is.

Ez a 12 fontos vitamint és 8 ásványi anyagot, valamint lényeges mikroelemeket tartalmazó készítmény egyszerű formája a testi egészség segítésének. Természetesen a változatos táplálékokat nem helyettesítheti semmi sem, így a Supradyn drazse is csak kiegészítője lehet mindennapi életünknek. Különösen a téli időszakban fontos a fokozott bevitele, mivel ekkor híján vagyunk a friss gyümölcsöknek és zöldségeknek, viszont az aktivitásunk ugyanúgy fokozott. A téli, nyugalmi időszakban is ugyanúgy dolgozunk és aktívak vagyunk, noha a természet ilyenkor nyugalomban van és pihen.

Régen az emberek többsége ezt a ritmust követte és a téli időszakban nagyobb nyugalomban volt, többet aludt. A Supradyn drazse segít átvészelni ezt az időszakot és a testünket jó erőben tartani. Különösen a városban élő emberek kerülnek kívül ebből az egyensúlyból.