Supinált sportcipő játszótérre, edzésre

A mozgás egy kisgyermek fizikai, lelki és szellemi fejlődésében egyaránt meghatározó szerepet tölt be, de az sem mindegy, hogy az apróság kúszás, mászás, szaladgálás vagy éppenséggel fára mászás közben milyen lábbelit visel.

Egy strapabíró, tetszetős supinált sportcipő nemcsak azoknak a lurkóknak a ruhatárából nem hiányozhat, akik rendszeresen járnak valamilyen edzésre, hanem azokéból sem, akik csak a játszótéren vagy az óvoda, iskola udvarán vezetik le az energiájukat.

Ezeknek az első osztályú alapanyagból készült, bőrbetétes lábbeliknek az egyediségét a láb stabilitását biztosító magasított bokarész, valamint a billentett sarok adja, ami a lábfej boltívének kialakulását támogatja. A supinált sportcipők gumiorra megvédi a kopástól a cipő elülső részét, ez főként a kis gólkirályok esetében fontos szempont.

Valamennyi lábbeli tépőzárral van ellátva, így nem kell attól tartani, hogy szaladgálás közben kioldódik a fűző és a csemete elesik. A supinált sportcipők vonzó mintákkal várják a mozgékony aprónépet, kislányokat és fiúcskákat egyaránt.