Sokat fejlődtek a Xiaomi okosórák

Remek kiegészítőnek számítanak, amelyek már-már teljesen önálló kütyüként is megállják a helyüket, ami a saját Android rendszerüknek köszönhető. A Xiaomi okosórák azonban még mindig a telefonunkkal összehangolva lehetnek a leginkább hasznunkra a mindennapok során.

Folyamatosan figyelnek, értesítenek és kiértékelik a különféle tevékenységek során nyújtott teljesítményünket. Ez értelemszerűen leginkább sportolás közben lehet hasznos. De még az alvási szokásainkat is megismerhetjük a beépített alvásfigyelő rendszernek köszönhetően.

Ez felfedheti az okát annak, hogy miért érezzük magunkat olyan kialvatlannak reggelente. A Xiaomi okosórák a változtatható számlapokkal teljesen személyre szabhatóak. Hívásokat fogadhatunk és kezdeményezhetünk is az aprócska készülékkel.

Elég futurisztikus érzés a csuklónkon lévő Xiaomi okosórán keresztül lebonyolítani egy hívást. A cserélhető szíjaknak hála, minden alkalomkor viselhetőek a Xiaomi okosórák, ami kifejezetten alacsony áron szerezhető be a konkurencia termékeihez képest.