Sokan dícsérik a Pilkington glass-t

Ha cserére szorul a szélvédő, , akkor érdemes egy olyan áruházat keresni, ahol gyorsan és reális árak mellett megvehető az ideális termék. Ezt garantálja a klienseknek az Autóüvegek ABC szélvédő nagyker, amelyik immár több mint 20 éve van jelen a magyar piacon. A cég a szélvédő és egyéb autóüveg nagykereskedelemre építette a tevékenységét. A szélvédő nagyker hamar nagyon népszerű lett, köszönhetően a kedvező áraknak, a szakértelemnek és a kliensorientált hozzáállásnak.

Ennél a nyugat-európai autóüveg gyáraktól közvetlenül történik a beszerzés, illetve a vállalkozás az eladási árakat nagyon régóta alacsonyan tartja. A szélvédő nagyker produktumai a gyárival azonos minőségűek. Nyilván ez az utángyártott üvegek forgalmazásával is foglalkozik. Az Autóüveg ABC most már híres, mint autóüveg beépítő műhely is, amelyik mindenben segít a klienseknek, kezdve a cserétől egészen a polírozásig. A szélvédő nagyker a műhelyben mindig is kiváló színvonalon, gyári minőségű termékkel szolgálja ki a klienseit. A szakemberek a Pilkington glass beszerzésével, forgalmazásával, beszerelésével és javításával is foglalkoznak. Mit kell tudni erről? Nos, a Pilkington hazánkban több mint 25 éves múlttal rendelkezik. Ami nagyon egyedülállóvá teszi a Pilkington glass gyártóját, az a tény, hogy ez sajátos módon 7 saját és közel 30 franchise partnerből álló szervizhálózattal bír. A viszonteladók száma pedig megközelíti az 1800-at.

A Pilkington glass forgalmazója, az Autóüvegek ABC hazánk összes biztosítójától önálló kárfelvételi jogot kapott, ami nagymértékben megkönnyíti a papírmunkát és az intézkedést, ha épp cserére szorul a szélvédő. A vállalat szerviz hálózata éves szinten több mint 25 ezer kárfelvétellel egybekötött javítást végez. Ennek nagyjából 20%-a kavicsfelverődés miatt van. A cég árlistájában fellelhető 8 500 különböző Pilkington glass mellé társul a 40 ezer darabos üvegalkatrész készlet. Ezért egyértelmű, hogy a vállalkozás maximálisan fel van készülve arra, hogy mindenben rendelkezésre álljon. Ennek pedig az ügyfelek nagyon örülnek.