Sitt elszállítás minden időszakban

A lakások felújítási munkálatai egész évben zajlanak. Mivel elsősorban belső munkálatokról van szó, az építkezésben inkább holtszezonnak számító téli időszak sem akadály arra, hogy a sitt elszállítás szükségessé váljon egy felújítás alatt álló épületből. Szerencse, hogy manapság büntetendő és tilos bármilyen építési hulladék illetéktelen helyen való lerakása.

A tiltáson felül, az emberek is tudatosabbá váltak arra, hogy sokkal szebb olyan erdőben sétálni, aminek a széle nincs tele levert csempével, féltéglákkal, törött mosdókkal, WC-kagylóval és egyéb hasonlóval. Az igaz, hogy a sitt elszállítás pénzbe kerül, de ez a díj közel sem olyan magas, mint a környezetszennyezésének ára és következménye.

Mivel a sitt elszállítás a leggyakrabban nem szoros időponthoz kötött, így ezt az egyéb, időponthoz kötött szállításaink között végezzük. Minden esetben ezekre a feladatokra is előre megbeszélt időpontban érkezünk, ami megfelel a megrendelőinknek. Megbeszélés alapján zsákokat is biztosítunk, amelyeket utána már megtöltve, gyorsan tudunk az autóra felpakolni.