Samsung tabletek színpompás képernyővel

Egy telefon kijelzője olykor túl kicsinek számít, a kreatív munkák tekintetében. A Samsung tabletek viszont tökéletesnek számítanak, ha például prezentációt szeretnénk tartani egy bizonyos projekttel kapcsolatban.

Használható hatékony munkaeszközként, de átlagfelhasználás szempontjából is új szintre emeli az Android rendszerben rejlő lehetőségeket. Ez pedig többek között a Stylus Pen révén jön létre, amit sikerült egy rendkívül kifinomult eszközzé csiszolnia a gyártónak.

Akár távirányítóként is használható, ami kimondottan előnyös prezentáció vagy egyéb médiatartalom lejátszása közben. A Samsung tabletek minden tekintetben megfelelnek a mai igényeknek. A dizájnos külső erős belsőt takar.

Az operációs rendszert a programozóknak sikerült mesterien a Samsung tabletekhez szabniuk. A nagyobb kijelző ellenére, remek idővel rendelkeznek a Samsung tabletek akkumulátorai. Az Galaxy Tab S 6 borítása például 7040 mAh-es akkumulátort takar. Ha nem lenne elég a beépített 128 GB tárhely, akkor azt további 1 TB-ig bővíthetjük.