Rengeteg felhasználási lehetőséggel bír a baba fészeknek

Az újszülöttek szeretik a szűk tereket, mert ilyen körülmények között biztonságban érzik magukat. A baba fészek fő funkciója, hogy korlátozza a kicsi mozgásterét és megakadályozza a gurulást. Hatékonyan csökkenti a csecsemő túl nagy terét a kiságyban, ráadásul nem fog tudni könnyen kiszabadulni belőle. A baba fészek a közös szunyókáláshoz is ideális, mert általa elkerülhetővé válik a térzavarás kockázata. Mindemellett, ha a csöppség másik szobában alszik el, könnyen visszahelyezhető a kiságyába anélkül, hogy felébredne.

Hordozható alvóhelyként is használható, hosszabb vagy rövidebb utazásokhoz. A csöppség folyamatosan érezni fogja az ismerős illatokat, így sokkal könnyebben alkalmazkodik egy új helyhez. A termék kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont természetesen a gyártás minősége, az anyagok tartóssága és a könnyű tisztíthatóság. A baba sok órát tölt benne és ez idő alatt bármi történhet. Fontos, hogy könnyen és gyorsan tisztítható legyen. A webshopunkban elérhető baba fészek könnyen tisztítható és mosógépben is mosható.

Játszószőnyeg – oktatás a korai hónapoktól kezdve

Nagyon jól tudjuk, mennyire fontos, hogy a kisgyermeknél már az első hónapoktól kezdve fejlődjenek a legfontosabb érzékek. Idetartozik a hallás, a látás és a tapintás. Ebben segítheti a webáruházunkban kapható játszószőnyeg, ami az előnyök végtelen sorával rendelkezik. Ez egy nagyon egyszerű, a szülők költségvetését kevéssé megterhelő kellék, ami kényelmes, puha szőnyegből és színes mackókkal, zizegő elemekkel vagy játszó figurákkal ellátott tartozékokból áll.

A velük való érintkezés, hallás vagy érintés útján történik, sok elégedettséget és örömöt okoz a babának, aki mohón markolja a lógó, színes játékokat, közben tornázik és erősödik. Így a legkisebbeknek szánt játszószőnyegek elősegítik a fejlődésüket és megszilárdítják a kézügyességüket vagy motoros képességeiket. A csemetéje is sóvárog a csak Önnel töltött pillanatok után? A szőnyeg remek lehetőség a közös játékra mindkét szülővel. Az érdeklődés és a koncentráció garantáltan adott lesz!