Profin megszervezett áruszállítás

A Palmsped Cargo több mint 10 éve foglalkozik komplett vagy részleges szállítmányozással. Attól függően, hogy Önnek, sok vagy kevés külföldi áruja van, ami Magyarországra kell jusson rövid időn belül, különféle megoldásokat tudunk biztosítani. Nálunk az áruszállítás egy jól felépített rendszer részeként működik.

Odafigyelünk minden mozdulatra és cselekménysorozatra, ami a tökéletes és gyors szolgáltatáshoz szükséges. A magas színvonalú, gyors áruszállítás esetében precíz, rugalmas és megbízható munkát végzünk, ami megfelel az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszernek is.

Minden ügyfelünknek dedikált fuvarszervezői kapcsolattartást biztosítunk, így Ön tudni fogja, hogy a felvett rakomány jelenleg merre jár. Mind exportban, mind importban vállaljuk a részrakományként történő közúti áruszállítás kivitelezését, ponyvás vagy hűtős teherszállítóinkkal.

Eleget teszünk az 1 vagy 2 raklapos kéréseknek és a teljes autós, komplett szállítások esetében is gyors fuvaridőt tudunk biztosítani. Az áruszállítás menetéről és a díjakról oldalunkon vagy telefonon keresztül érdeklődhet, mert 4 professzionális fuvarszervezőnk azonnal a rendelkezésére áll.

A szakértelemnek és a jól szervezettségnek köszönhetően, 700 km-en belüli távolságoknál garantálni tudjuk az 1 nap alatt lebonyolított fuvarozást, akár Ön küld árut más cégnek, akár várja a gyártáshoz, értékesítéshez szükséges termékeket.

A Palmsped Cargo vállalatnak az Európában legtávolabbra eső országokból vagy országokba sem gond a gyors áruszállítás, a nagy távolság ellenére is 4-5 napon belül teljesítésre kerül a megbízás Svédország, Törökország, Portugália esetében is.

Az évek során kiemelt rutin és profi helyzetismeret alakult ki néhány ország területén, így adott esetben az árumozgatás a megszokottnál is gyorsabban történik. Ilyen ország például Lengyelország, Románia, Olaszország vagy Csehország. Kérjen árajánlatot az áruszállítás összes lehetőségére, hogy átfogó képet kapjon arról, mit is tudunk kínálni! Az árajánlat nem jár kötelezettséggel.