Prémium vodka ínyenceknek

Sokan csak koktél alapanyagként tekintenek rá, viszont ennél sokkal több rejlik ebben a különleges italban. Valóban remek koktélokat lehet keverni vodka felhasználásával, de ha szeretnénk belekóstolni egy minőségi változat tiszta, frissítő ízébe, akkor érdemes kipróbálni a méltán híres Beluga Noble-t.

Ezt az ízvilágot nem egyik napról a másikra sikerült kialakítani. Az összetevők gondos adagolása fontos szerepet játszik a minőségi végeredmény szempontjából. Kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel az elkészítése során.

A háromszoros szűrés végül előhozza a vodka lágy ízét, amiért olyan sokan rajonganak világszerte. A tapasztalat és az odaadás emelte ilyen magasra a Beluga vodkát és ez a népszerűség mindmáig lankadatlan.

Tipikusan az a vodka, amiről a legtöbben úgy gondolják, hogy egyenesen bűn narancslével összekeverni, mivel önmagában fogyasztva élhető át a leginkább az a bizonyos egyedi ízélmény, amit ez az ital kínál. Akadnak, akik a kristálytiszta víz felhasználásában, míg mások a szibériai búzában vélik felfedezni a Beluga titkát.