Prémium gumiabroncs modellek

A járművek karbantartása megkerülhetetlen és a biztonságos közlekedés szempontjából kiemelten fontos. Egy szett kitűnő gumiabroncs sok mindent befolyásol vezetés közben. A legfontosabb a biztonság. A prémium gumik javítják az úttartást és csökkentik a féktávot. Sohasem láthatjuk előre, hogy mikor kell tövig nyomni a féket, egy elénk ugró vadállat vagy gyalogos miatt, de olykor más sofőrök bravúrjait kell elhárítanunk egy hirtelen fékezéssel.

Silány minőségű gumiabroncsokkal elég kockázatos útra kelni, ezt minden felelősségteljes sofőr szem előtt tartja. A gumiabroncsokat gyártó cégek folyamatosan azon kísérleteznek, hogy miként hozzanak létre kiemelkedő változatokat. A keverékek kombinálásától kezdve egészen a mintázatig, minden befolyásolhatja a haladást.

A speciálisan kialakított recék kiszorítják és elvezetik a vizet az abroncs és az aszfalt közül, ezáltal hozva létre jobb tapadást. A terepgumik vastagabb fallal rendelkeznek, ezáltal jobban bírják a rossz minőségű utak viszontagságait. A gumiabroncs állapota a fogyasztásra is hatással lehet. Ha az egész évi használatot vesszük figyelembe, akár több ezrest is spórolhatunk, hogyha minőségi gumiabroncsokat használunk.

Az off road gumik rendelése esetén azt is érdemes szem előtt tartani, hogy elég nagy menetzajt generálnak az aszfalton. Viszont a földutakon kitűnően teljesítenek és biztosítják a folyamatos haladást. Ki szeretne napokat várni a gumiabroncsok után? Nyilván senki. Éppen ezért szerelkezett fel a tutigumi.hu saját raktárkészlettel, ami biztosítja a gyors kiszállítást.