Praktikus megoldás a habszivacs puzzle

Ez egy igazán hasznos meglepetés a kicsiknek. A habszivacs puzzle igazán ötletes megoldás, amivel egy strapabíró és esztétikus játszófelületet teremthetünk a gyermekeinknek. Az univerzális kialakításnak köszönhetően, bármennyi habszivacs puzzle-t illeszthetünk egymásba.

Így, ha egy nagyobb felületre van szükség annál, mint amennyi egy csomagban megtalálható, nem kell házilagos, barkács megoldásokat használnunk a két szőnyeg összeolvasztására. A habszivacs puzzle kirakása teljesen veszélytelen, ezért még a legkisebbek is nekiláthatnak a feladathoz.

Végeredményként a kedvenc mesefiguráik képe fog megjelenni a földön. Ez a szülők válláról is levesz egy plusz terhet, mivel nem kell annyit takarítani az önfeledt játszadozás után. A gyurma nem ragad a szőnyegbe, a padló nem lesz festékes, a zsírkréta nyomait sem kell sikálni hosszú perceken keresztül.

A habszivacs puzzle szőnyeg azonban vízálló és egyszerűen tisztítható, ráadásul a lakás bármelyik pontján, de még a kinti környezetben is használható. Az összeszedés után kis helyen is elfér.