Polifarbe nemesvakolat, hogy a ház külseje is ragyogjon!

Az építkezés, felújítás utolsó lépése a falfelületek vakolása. A Polifarbe nemesvakolat az, amivel az otthon kívülről is széppé, hívogatóvá varázsolható. Ki kell hangsúlyozni azonban, hogy a Polifarbe nemesvakolat maga a minőség, a tartósság, és időtálló szépség.

A Festékaréna kínálatából érdemes megemlíteni a Polifarbe Ready rendszert, amelyben minden megtalálható, ami a ház homlokzatának hőszigeteléséhez, majd végső felületkezeléséhez szükséges. Ezt a szisztémát a gyártó 10 éves jótállással kínálja, amely a felhasználóknak sokat elárulhat az alapvető minőségéről.

Az eljárás során utoljára kerül felhordásra a Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat szálerősítéssel, amely tulajdonképpen a ház „öltözéke”, dísze lesz. A Polifarbe nemesvakolat dekoratív, kiváló időjárásállóságú, színtartó felületet biztosít. A bevonat lég- és páraáteresztő, jól tapad, megfelelő rugalmas réteget ad, amelyet a szálerősítés biztosít. A Policolor Ready színkártya alapján 600 színben rendelhető meg, így mindenki az igényeinek megfelelően választhat.