Pihe-puha gyerek köntös

A nyár és a szórakozás kéz a kézben jár a gyerekek életében. Nagyon sok szabadtéri tevékenység és szórakoztató módszer létezik a szórakozásra, ami azt jelenti, hogy az éjszakai fürdés szinte elkerülhetetlen része a gyerekek rutinjának.

Kényelmes dolog, ha fürdés után egy szép gyerek köntös várja a kicsiket. A gyerek köntös előnyös lehet, hiszen bármelyik pillanatban pancsolhatnak a medencében vagy játszhatnak az öntözőcsővel, így igen okos ötlet, ha van egy fürdőköpeny a kezükben a hosszú törölköző helyett. Ha gyerekőceid vannak, valószínűleg ismerős az a jelenet, amikor fürdés után kiszaladnak a fürdőszobából és egy hosszú törölközőt maguk köré csavarva szaladnak végig a házon. Legközelebb fürdés után tekerd be őket egy szép és puha gyerek köntösbe, a törölköző helyett!

A kapucnis modell segít a haj megszáradásában és megakadályozza, hogy a vállukra csöpögjön a víz. Ha öves modellt választasz, ez lehetővé teszi, hogy a ruhadarab a helyén maradjon. A zsebek pedig helyet adnak nekik ahhoz, hogy elrejthessék a napközben felfedezett kincseket.