Pedrollo JSWM 2AX tiszta víz szállításához

Gondjai vannak a kertjében a vízellátással? Fúrt kúthoz szerezzen be Pedrollo JSWM 2AX szivattyút, ami egészen biztosan eleget tesz majd az igényeinek! Alacsony teljesítményen, mégis erőteljesen dolgozik. 70 liternyi víz szállítására képes percenként, a maximális emelőmagassága pedig 58 méter.

Gondoljon arra is, hogy legyen a közelben elektromos hálózat, amihez csatlakoztatni tudja a szerkezetet. A Pedrollo JSWM 2AX teljesítőképességében nem fog csalódni, már eleve a márkanév is szolgálhat némi garanciával. Aki jártas a szakmában, ismeri a szivattyúfajtákat, jól tudja, hogy egy minden tekintetben megbízható gyártó termékéről van szó. A berendezés tiszta, koptató részecskéket nem tartalmazó víz szivattyúzására ajánlott.

A Pedrollo JSWM 2AX egyik fő előnyeként említhető, hogy akár levegőt tartalmazó víz esetében is alkalmazható. Kiváló eleme lehet a különféle vízálló rendszereknek. Házi kertek, díszkertek, kisebb gyümölcsösök öntözésére is tökéletesen megfelel. Vásárolja meg a komfortszerelvenyshop.hu webáruházból!