Pázsitszőnyeg alá kell a vakondháló

Hogyan is érje el, hogy ne a szomszéd kertje legyen a zöldebb? Nagyon egyszerű megoldásokkal lehet ezt megvalósítani, akár saját maga látja át, akár kertész javasolja. Különösen nagy előny, ha hatalmas udvarrésszel rendelkezik és azt szeretné gyepszőnyeggel betakarni.

A terítés után természetesen folyamatos öntözés és nyírás is kell, ugyanakkor vigyázni kell arra, hogy a fűszálakat ne károsítsa sem rovar, sem napsugárzás. Viszont gyakori hiba, hogy vakondháló nem kerül a pázsit alá, így pedig rövid időn belül földhalmocskákkal lesz beborítva az egész zöld terület. A túrások elkerülése érdekében, vásároljon a vakondháló változatainkból és garantáltan sokáig örülhet a gyepszőnyegnek!

A vakondháló lefektetése nagyon egyszerű és fizikailag sikerül így meggátolni a kártékony rágcsáló váratlan érkezését. Ez a költséghatékony opció a leginkább humánus módszer arra, hogy a kis állat ne pusztuljon el, annyi történik mindössze, hogy tovább kell fúrjon. A befüvesített kerten kívül vakondháló kifektetését szoktál alkalmazni sportpályákon is, legyen az akár foci vagy épp golfpálya.

Játszótereken is előszeretettel alkalmazzák, mivel maga a vakondháló vegyszermentes megoldás a kis rágcsáló távoltartására és nem gátolja a növények fejlődését sem. Cégünk kerti eszközei és termékei között Ön is talál különböző méretekben. Ha csak nagyon kicsi felületre szánja, vásárolhat 10 méteres tekercseket, nagyobb pályákra és zöldövezetekre viszont a 100 vagy 200 méteres kiszerelés megrendelése ajánlott. Telepítése egyszerű és gyors. Ön is boldogulni fog vele!