Páratlanul szép ékszerek esküvőre

Amikor eljön egy nő és egy férfi életében a nagy nap, akkor igyekeznek mindent tökéletessé tenni. Ilyenkor fontos a helyszín, a dekoráció, a menyasszonyi ruha és nem utolsósorban a jegyesekre felkerülő ékszerek.

Bár fontos a fülbevaló és a nyaklánc is, mégis a legnagyobb hangsúlyt a karikagyűrűkre fektetik. A Velekey Ékszervilág mindig is törekedett arra, hogy a divatos és aranyból készült ékszerek esküvőre ugyanúgy megfelelők legyenek, mint bármilyen más alkalomra.

A honlapunkon, valamint a szombathelyi és hévízi üzleteinkben megtalálható ékszerek esküvőre ideálisak, bevizsgáltak, fémjellel ellátottak. Szolid és hivalkodó darabok egyaránt kaphatóak, a nagyon vékonytól kezdve egészen a széles karikákig.

Válasszon megérzés alapján és a stílusához igazodva! Ha a honlapunkon kiszemelt ékszerek esküvőre lesznek, vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen időpontot! Ilyen esetben érdemes személyesen is beszélnie velünk, főleg akkor, ha átalakításokat kell eszközölni a raktáron lévő darabokon.