Online is kitöltheti a szürkehályog műtét alkalmassági tesztet

Mint bármelyik más szervünket, a szemet is megtámadhatják különféle betegségek, mint például a szürkehályog. Ez többnyire lassan alakul ki, eleinte még alig befolyásolja a látás minőségét, azonban később fájdalommentes romlás következik be, amit nem szabad megvárni, mert csak rosszabb lesz. A www.budaiszemeszet.hu weboldalon található online teszttel könnyen megtudhatja, hogy szóba jöhet-e az Ön esetében a szürkehályog műtét.

A betegség egyetlen hatásos kezelése a műtéti beavatkozás, az éleslátás visszaállításában nem segít a szemüveg. Az operáció során az orvosok eltávolítják az elhomályosult szemlencsét és helyettesítik azt egy mono- vagy trifokális műlencsével. Érdemes tudni, hogy a világon ma a szürkehályog műtét az egyik leggyakrabban, legnagyobb biztonsággal, kiváló eredményességgel végzett eljárás.

A Budai Szemészeti Központ ideális hely a beavatkozás elvégzésére, itt úgynevezett phacoemulsificatios technikával dolgoznak a szakemberek, ami ma a legkorszerűbb eljárásnak számít. A beavatkozás körülbelül 10-15 percig tart és csaknem teljesen fájdalommentes. A pácienst nem altatják el a kezelés során, szemcseppekkel, helyileg történik az érzéstelenítés. A kezelés helyszínén rendszerint 1-2 órát pihennie kell a műtött személynek, de ha a megfigyelő orvos semmilyen komplikációt nem tapasztal, akkor a páciens kísérőjével hazamehet.

A Budai Szemészeti Központban dolgozó szakorvosok 25 év műtéti tapasztalattal rendelkeznek, valamint modern eszközparkkal a beavatkozásokhoz. Itt minden adott ahhoz, hogy a páciensek éleslátását visszaadják és magán egészségügyi környezet lévén, sorban állás, várakozási idő nélkül kerülhet sor a kezelésekre. A budaiszemeszet.hu portálon szürkehályog műtéten átesett páciensek véleményei, tapasztalatai is elolvashatóak. Amennyiben Ön is ezzel a betegséggel lett diagnosztizálva, feltétlenül töltse ki a weboldalon található alkalmassági tesztet, amit nagyon egyszerűen megtehet. Szerezze vissza éleslátását, mert erre kiváló lehetőséget biztosít a Budai Szemészeti Központ!