Női köpeny széles választékban

Sokféle terület van, ahol köpenyt viselnek az alkalmazottak, például egészségügy, élelmiszeripar, kereskedelem. Mindenhol más színű és kialakítású női köpeny az ideális darab, egy dologban viszont egyeznek, mégpedig a kényelmes jellegükben. A munkaidő nem mindenhol 8 óra, de még ha így is lenne, komfortos viselet nélkül nem tudnánk maximálisan a munkánkra, feladatainkra koncentrálni. A tartex.hu webáruház termékpalettáján fellelhető darabok esetében garantált a bőrbarát alapanyag és a komfortos viselet.

Érdemes ebbe az online szaküzletbe látogatni, ha női köpeny megvétele a cél. Itt többféle modellt találunk, széles méret- és színválasztékban. Hosszú és rövid ujjú fazonok egyaránt vannak a kínálatban, ezért minden szezonra felfedezhetjük a megfelelő darabot. Kellemes tapintású anyagból készülnek ezek a munkaruházati cikkek, praktikus kialakítással. Minden jó tulajdonság mellett, a női köpeny egyik típusa sem kerül horribilis összegbe, hanem igazán kedvező áron szerezhető be az említett webáruházból.

A szakácsruha bőséges választéka

A konyhai dolgozók, közöttük a szakácsok élete egyáltalán nem könnyű, hiszen a nagy felelősség mellett, el kell viselniük a tikkasztó hőséget is a munkahelyükön. Ezért fontos, hogy a számukra tökéletes szakácsruha megkönnyítse a hosszú, gyakran éjszakába nyúló munkanapokat. A konyhákat vezetők öltözékéhez hozzátartozik a szakácsnadrág, -kabát, valamint a –sapka. Klasszikus fazonú, magasan szabott kétsoros, cserélhető gombolással megoldott szakácsruha is vehető a webshopból.

Kiválóan szellőző, mérettartó modellek ezek, amelyeket számtalan színben vásárolhatunk meg. A klasszikus fehér mellett, van fekete, bordó, piros, sötétkék és sötétszürke. A készleten lévő egyenes vonalú pepita szakácsnadrág 100%-os pamutból készült, ami a legkedvezőbb a bőrnek. Egy ilyen öltözék biztosan a tőle elvárt kellemes viseletet nyújtja a tulajdonosának, aki így minden figyelmével a feladatai elvégzésére koncentrálhat. Rendkívül lényeges a szakácsruha kinézete is, de ma már nagyon designos darabok szerezhetőek be.