Nemzetközi őrzött betegszállítás az EU területén belül és kívül

Gyorsaság, hatékonyság, professzionális kiszolgálás, komfortos körülmények és személyre szabott, baráti árak. Ezek a kétségtelenül lenyűgöző tulajdonságok az Ambu-Life magán mentőszolgálat csapatának a sajátjai. Ne gondoljuk azonban azt, hogy a szóban forgó szolgálatás csak és kizárólag az országunk határai közé szorítkozik, a nemzetközi őrzött betegszállítás ugyanis a külföldi országok esetében is ugyanúgy igényelhető lehetőség.

A nemzetközi őrzött betegszállítás nemcsak az Európai Unió államait fedi le. Az oda-vissza útra egyébként a beteget elkísérheti az általa választott személy, természetesen díjmentesen. A nemzetközi őrzött betegszállítás az Ambu-Life esetében ugyanolyan profi körülmények között zajlik, mint ahogy azt már megszokhattuk a csapattól hazai vonatkozásban is.

A személyzet sokat tapasztalt szakemberekből áll, a menőautók pedig minden igényt kielégítenek és komfortosak is. Abban az esetben, ha érdekelnek minket a nemzetközi őrzött betegszállítással kapcsolatos részletek, több út is nyitva áll előttünk az információgyűjtésre. Egyrészt meglátogathatjuk az Ambu-Life honlapját, ahol rengeteg hasznos cikket és ismertetőt találunk, másrészt pedig felhívhatjuk a megadott telefonszámon a 0-24-ben elérhető diszpécsert vagy e-mail-ben is kereshetjük a csapatot, akár az ünnepek alatt is.

A nemzetközi őrzött betegszállítás árakat minden esetben az egyéni körülményeink és az általunk támasztott igények alakítják. Ennek tükrében a weboldalon konkrét árakat nem fogunk találni, viszont az „Ajánlatkérés, időpontegyeztetés” menüpont alatt könnyen kideríthetjük a számunkra aktuális díjakat.