Nem jelenthet problémát a túlméretes nemzetközi szállítmányozás

A növekvő európai áruforgalom egyre több fuvarozó cég létrehozását generálja, viszont kevés vállalat tud elvállalni mindenféle szállítmányt. A túlméretes nemzetközi szállítmányozás például ugyanúgy nagyon sok esetben szükséges, viszont ehhez már igen komoly gépparkra van szükség. Az Europa-Road Kft. esetében ez nem lehet probléma, bármilyen áruról is legyen szó, hiszen mindenre megvan az engedélyük, még a veszélyes anyagok szállítása is szóba jöhet.

A túlméretes nemzetközi szállítmányozás megszervezése és kivitelezése eléggé komplex. Nemcsak az engedélyek megszerzése fontos ilyenkor, hanem az optimális útvonal megválasztása is kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a közlekedés is biztonságos maradhasson, valamint a szállítmányt se érje semmilyen károsodás.

A túlméretes nemzetközi szállítmányozás nem olcsó mulatság, viszont egy nagyméretű munkagépet például nem lehet más módon szállítani. A díjszabás minden megrendelés alkalmával egyedi, tehát felesleges a honlapon árlistát keresni. Árajánlatot elektronikus levélben illetve telefonon lehet kérni.