Nem ismer lehetetlent a gyémánt vágókorong

Amikor a csempézésről van szó, akkor egyértelműen említést érdemelnek a gyémánt vágótárcsák is, amelyeknek köszönhetően sokkal egyszerűbb és pontosan lehet a munka. A gyémánt vágókorong komoly szerephez jut abban az esetben, ha a lapokat a lehető legpontosabban kell leszabni, méretre vágni. V

annak olyan szituációk, amikor a sima, megszokott csempevágók nem nyújtanak elég mozgásteret a formázáshoz. A tapasztalt szakik ekkor tudják, hogy nem kell aggódni, hiszen csak elő kell venni a gyémánt vágókorong élesebb, profibb fajtáját és máris megoldható a gond.

A megfelelő tárcsával a kreativitásnak semmi sem szab határt, ugyanis a kellék gondoskodik az eredményes feladatvégzésről. De melyik típus mellett érdemes dönteni? Remek választás például a TLS X-PRO TURBO ultravékony gyémánt vágókorong.

Ezt elég csak egyetlen alkalommal kipróbálni, és máris érezni lehet az erőt és gyorsaságot, amit nyújtani tud. Aki nem akar túl sokat eltölteni a csempelap méretre vágásával, formára alakításával, akkor nem kérdés, hogy ez a gyémánt vágótárcsa tökéletes választásnak bizonyul.

Kétség sem fér hozzá, hogy a gyémánt vágókorong egy nagyon sokoldalú kellék. Többféle szerszámgépbe is nyugodtan befogatható. Sarokcsiszolóval, vizesvágó géppel és elektromos körfűrésszel is bátran használható, és ezekkel a masinákkal is meg tudja mutatni, hogy mire is képes.

Nagy előnye, hogy ez mind a két oldalán megerősített gyűrűs maggal bír. Ennek köszönhetően a stabil vágás mindig garantált. A gyémánt vágókorong az a kiegészítő, ami nem hiányozhat egy szaki szerszámos ládájából.