Műanyag balkonláda többféle méretben

A betondzsungelben is megvan a megoldás arra, hogy miként teremtsünk magunk köré egy kis oázist, amiben a nekünk kedves növényekkel vehetjük körbe magunkat. A műanyag balkonláda földdel feltöltve remek lehetőségnek számít.

Így minden erkély és terasz életre kell. Ritka, bár előfordul, hogy kihasználatlan hely marad az erkélyen. Ahelyett, hogy a sarokba állítanánk a soha nem használt síléceket, inkább helyezzünk el egy műanyag balkonládát és ültessünk bele növényeket!

Akár többet, akár egy nagyobbat, ez már teljesen mindegy. Attól függ, hogy milyen méretű és alakú műanyag balkonládára gondoltunk, hiszen többféle színben és formában elérhető, az edényshop.hu változatos kínálatának hála.

Egészen egyedi dizájnt teremthetünk az erkélyen. Nemcsak azoknak ajánlott, akik panelben élnek, hiszen a kisebb műanyag balkonládák a házak ablakában is elhelyezhető. Fűszer- és különféle gyógynövényekkel tölthetjük meg, amelyek sokkal markánsabb ízesítésű ételeket eredményeznek. Nincs is finomabb tea annál, mint amit a saját kamillánkból, mentánkból főzünk.