Mókázás és tanulás a LOGICO Piccolo feladatokkal

A csöppségek életének első évei nagyon meghatározóak és befolyásolják a további fejlődés, nevelés mértékét és sikerességét is. Az olyan gyerekek, akik korán kezdenek el foglalkozni memória- és készségfejlesztő játékokkal, kirakósokkal, építőkockákkal, a későbbiekben is fejlett logikával, emlékezőképességgel, jó térlátással fognak rendelkezni. Már az iskola megkezdése előtt érdemes nekik bevezetni a LOGICO Piccolo feladatsorokat és könyveket.

Csoportosítva tanulhat a mintákról, formákról, geometriai alakzatokról, a számokról, a színekről, a testrészekről, évszakokról, minket körülvevő tárgyakról és állatokról. A LOGICO Piccolo bevezetésekor kell a szülői implikáció is, majd a későbbiekben a kicsi önállóan is képes lesz órákra lekötni magát velük.

Mintegy 1000-2000 Forintba kerülnek ezek a készségfejlesztők, így nem áll semmi annak az útjába, hogy ilyen termékekkel lepje meg a csemetéjét. Ráadásul tökéletesek mind a lányoknak, mind a fiúknak. Ha szeretne más kreatív és logikai játékokat is rendelni, most megteheti!