Modern szobatermosztát wifi kapcsolattal

A Honeywell vállalat legújabb hőszabályzó szériája valóban lélegzetelállító funkciókkal bír. A modern kialakítás és a kompakt méret révén, a szobatermosztát wifi hálózatról működő egységei nagyon vonzóak és akár 60%-kal is kisebbek, mint bármelyik más, jelenleg a piacon lévő hasonló modell.

Az intelligens készüléket otthoni használatra tervezték, hogy szabályozza az áramfogyasztást és fenntartsa a kényelmes hőmérsékletet a létesítményben. Ami pedig a legnagyobb előnye, hogy okostelefon segítségével vezérelhető. A szobatermosztát wifi segítségével irányítható, valamint esztétikus érintőképernyős kijelzővel van felszerelve.

Az eszköz, ha pontosan van konfigurálva, szöveges üzenetben vagy e-mail-ben is képes különféle értesítéseket küldeni a tulajdonosának. Ezek az információk olyan helyzetekben érkeznek, amikor például a levegő hőmérséklete és páratartalma meghaladja a megadott határokat vagy megszakadt az internetkapcsolat. A szobatermosztát wifi változatok lehetővé teszik a kívánt hőmérséklet állandó fenntartását a helyiségben.