Mivel érhető el a nemi vágy növelése?

Köztudott, hogy nemcsak az idősebb férfiak küzdenek gyakran bizonyos fokú merevedési panaszokkal. Azonban a nemi vágy növelése a nőket is érintheti. Mivel ennek általában semmilyen szervi és egyéb megnyilvánulása nincs, gyakran nem vesszük figyelembe, hogy bizony a nőkre is jellemző lehet egy bizonyos impotencia.

A férfipanaszokkal szemben, ezt az állapotot sokkal inkább képes kiváltani valamilyen pszichés, esetleg érzelmi gond. Ilyen esetekben, ha sokszor halljuk, hogy fáj a fejem drágám, érdemes leülni és átbeszélni a dolgokat a partnerünkkel. Azonban, amennyiben ez nem képes megoldani a problémát, a nemi vágy növelése potencianövelő szerekkel orvosolható.

Fontos szót ejtenünk arról, hogy ezek a vény nélkül kapható szerek természetes alapanyagokból készülnek. Jó példa erre az Elixír nevű étrend-kiegészítő kapszula, ami kifejezetten a női közönséget célozza meg. A női nemi vágy növelése érdekében, a kapszula olyan összetevőket tartalmaz, amelyek képesek jótékony hatást kifejteni mellékhatások nélkül.

A vágy növelése olyan gyógynövényekkel történik, mint a fahéj, a kínai angyalgyökér, a komló kivonat, az ázsiai ginzeng, valamint a kúszó mangólia kivonat. A tabletta bármilyen itallal bevehető, az alkohol, valamint a szénsav sincs hatással az eredményre. A szedés alatt csupán arra kell figyelni, hogy a napi 1 kapszulát szigorúan tilos átlépni. Emellett 18 éves kor alatt, valamint terhes és szoptatós anyáknak a kapszula szedése nem ajánlott. A terméket akár online is be tudjuk szerezni.