Mire szolgál az e-cigi liquid?

A füstölésnek az emberiség történetében komoly hagyománya van. A régi paraszti kultúrában, ilyen formában tartósították a különféle húsokat. Az indiánok a tábortűz körül hasonló formában hitelesítették a szerződések, megegyezések tartalmát. A cigarettázás szokása is valahová ide vezethető vissza. A modern kor ugyanakkor újfajta megoldásokat hozott el, amilyen az e-cigi liquid használata. Maga az elektromos cigaretta voltaképpen nem füstöt, hanem gőzt generál. A készülékben van egy fűtőszál, ami kontaktusba lépve a szerkezetbe helyezett speciális folyadékkal, azt elpárologtatja.

Mivel megszabható, hogy milyen jellegű tulajdonságokkal bírjon az e-cigi liquid, így választható nikotinmentes típus. A legtöbben ettől az összetevőtől tartanak, de valójában az égés során keletkező más káros anyagok is gondot okoznak, amilyenek például a koromszemcsék és az abban lévő aromás vegyületek. Az e-cigi liquid felhasználása során ez egyértelműen kizárható, hiszen nincs semmilyen lánghatás, ami gondot okozna. A rendszeres használat előtt érdemes közelebbről megismerni a pontos alkotóelemeket.

Milyen célt szolgál a liquid alaplé?

Az elektromos cigaretta belsejébe egy propilén-glikol és növényi glicerin elegyből, amit liquid alaplé néven ismerhetünk, valamint aromákból készült kompozíció lesz betöltve. Ezek lesznek elpárologtatva a megfelelő hőmérsékleten és jutnak be gőz formájában a szervezetbe. Az egyedi élményt egyértelműen a sokféle ízvilág tudja garantálni. A gandalfliquid.hu weboldalon jóformán mindenféle aroma elérhető a gyümölcsök páratlan választéka és a desszertek, édességek jól megszokott hangulata ugyanúgy rendelkezésre áll.

A liquid alaplé szintén beszerezhető kedvező árakon. Amíg a propilén-glikol többnyire a torokhatást tudja szolgáltatni, mert alapvetően egy szúrós szaggal rendelkezik, addig a növényi glicerin leginkább a gőz mennyiségét fokozza. Egyértelműen a kétféle összetevő kellő arányú keverékéből jön létre a vágyott hatás. A liquid alaplé tehát pontos arányban legyen kombinálva az aromákkal és akkor a kívánt élmény is garantált.