Mire jó a fehérjepor?

Manapság már mindenki hallott a fehérjeporról, aminek felbukkanása a hivatásos versenysportolók, a testépítők körében történt jó pár tíz évvel ezelőtt. Az első fehérjekészítmény még tojásból készült, Egg protein volt a neve és tejjel kellett elkészíteni, mert vízzel keverve ihatatlan volt. A www.intenset.hu weboldalon még többet tudhatsz meg a fehérjepor előnyeiről és helyes használatáról. Napjainkban már minden kiváló minőségű fehérjepor finom, ha vízzel keverjük is, sőt, így sokkal jobb a felszívódása.

Míg régebben leginkább a sportolók privilégiuma volt a protein shake fogyasztása, addig ma már ez bárkinek könnyen elérhető, nagyobb fizikai és szellemi igénybevétel esetén ajánlott is. A fehérje nagyon sokat segít abban, hogy megfelelően szálkás izmaid alakulhassanak ki. Ez a módszer abban az esetben is működik, ha éppen zsírt akarsz veszíteni. A napjainkban kapható modern fehérjeporok, a kitűnő hatásuk mellett, a selymes, lágy, extra finom ízük miatt is népszerűek.

Desszertként is fogyasztható, edzés után például igazi jutalom. Számtalan ízesítésben vásárolható meg, van vaníliás, csokis, kekszes, kókuszos egyaránt. Már az íze miatt is érdemes volna fogyasztani, de a színvonalas fehérjepor egyéb csodákra is képes. Támogatásával izomgyarapodás érhető el úgy, hogy közben a fogyás nem áll meg. Ezen élelmiszer nélkül a fogyás során mindenhonnan veszítünk anyagot, úgy a zsírból, mint az izomból. Pedig az utóbbiból egyáltalán nem kellene és éppen ebben siet a segítségünkre a fehérje táplálékkiegészítő.

Fogyasztásával úgy lehet fogyni, hogy az izmok nem vesznek el, nem esnek össze, hanem még fejlődésre is képesek. Sajnos, sokan tartanak a fehérjeporoktól, mivel egy kalap alá veszik az illegális szerekkel, pedig ez nagy tévedés. Az intenset.hu portálon olvashatsz a fehérjéről és annak fontosságáról, előnyeiről, de azt is megtudhatod, hogy mennyi fehérjepor elegendő számodra és azt mikor ajánlott fogyasztani. Lényeges tudnivaló, hogy a termék nem kizárólag sportolóknak ajánlott, mert ez az agyat is turbózza.