Mindennek helyet ad a kerti ház

Minden háznál jól jönnek a modern és praktikus dolgok. A kerti ház is ezek közé tartozik, hiszen megnyerő külsejével akár az udvar egyik díszeként is megállja a helyét. Tárolás szempontjából keresve sem találhatnánk jobbat. Kétszárnyas ajtóval rendelkezik, így a legkisebbtől a legnagyobb dolgokig minden kényelmesen elfér benne.

Egy csomó helyet szabadíthatunk fel ezáltal a garázsban. Végre meglesz a végleges helye a benzinmotoros fűnyírónak, arról nem is beszélve, hogy nem kell hosszú perceken keresztül keresgélni, hogy hová tettük a locsolót meg a kertészkesztyűt.

A gyerekek játékai is védve vannak, hogyha a kerti házban tároljuk ezeket. Minden szerszám és egyéb használati tárgy elfér egy helyen. Így minden bizonnyal nem fognak olyan hamar tönkremenni, mintha kint, a szabad ég alatt kapnának helyet.

A kerti ház teteje lapos, viszont 200 kg hóterhelést is képes elbírni. Ebből következik, hogy egy igazán masszív szerkezetnek számít. Hogy úgy tetszik, akkor bármilyen színre lefesthető a kerti ház, ezzel teljes mértékben a kinti környezethez igazíthatjuk.