Milyen árakon mozognak most az üvegajtók?

Manapság, a fa és a műanyag nyílászárók mellett, az üvegajtó is nagy népszerűségnek örvend. Külföldön már régóta használják az irodaházak belső helyiségeinek elválasztására. Hazánkban is már egyre nagyobb az igény. A felmérést követően az olyan kivitelezők, mint például a közel 30 éves tapasztalattal rendelkező Class Üvegstúdió egyedi árajánlatot adnak az üvegajtó beépítésére. Amellett, hogy stílusossá teszi a lakást, természetes fénnyel tölti be.

Pozitívan hat az ember hangulatára, eltűnik a bezártság érzete. Nem kell idegenkedni az üvegtől, hiszen nagyon szilárdak és strapabíróak. Kellemes hangulatot varázsol a helyiségben és időtálló. Típusát tekintve kétféle üvegajtó választható, az egyik az átlátszó, a másik a savmart. A beszerelésük egyszerű, a régi ajtótokra is felszerelhető, igy elkerülhető mindenfajta bontási munkálat. A tisztítása sem igényel nagyobb erőfeszítést, az ablaktisztító szerrel és egy puha törlővel gyönyörűre varázsolható.

A fürdőszobába ajánlott üvegajtót tenni, mert sokkal ellenállóbb a vízzel és gőzzel szemben, mint a fából készült változat. Ez hosszú távú befektetés és inkább a minőségre fektessük a hangsúlyt, ne az árra, mert idővel kifizetődőbb lesz. Még egy különlegesség, ami egyedivé teszi az ajtót, az a homokfúvásos módszer, ami azt jelenti, hogy magas nyomású, sűrített levegővel homokot fújnak az üvegre. Olyan mintát készítenek, amilyet szeretne.

Ha eldöntötte, hogy kicserélné a régi nyílászárókat, tekintse meg az oldalon elérhető kínálatot, ami különféle típusokat mutat be, majd keresse fel a Class Üvegstúdió csapatát! Egy előre megbeszélt időpontban kiszállnak és elvégzik a felmérést. Szakmai tanácsokkal is ellátják, ami segít majd a választásban. Ezután küldenek egy árajánlatot és ha Önnek megfelel, akkor kezdődhet a gyártás. A kész, minőségi ajtókat a csapat az adott helyiségbe precízen felszereli. A legfontosabb, hogy az ügyfél elégedett legyen. Sokáig gyönyörködhet a stílusos otthonába. Bővebb tájékoztatásért hívja a megadott telefonszámot!