Mikor van szükség termőföld beszerzésére?

Tereprendezéskor, kertek kialakításakor derül ki, mennyire egyenetlen vagy kedvezőtlen a terület. Ilyenkor segíthet a termőföld, amit megrendelésre ügyfelünk igényei szerint szállítunk. Rengeteg eset van, amikor szükség van erre az ömlesztett árura. Van, hogy a telek megsüllyedt részeit kell feltölteni, máskor az építkezéshez van szükség rá.

Nem beszélve arról, amikor a kert telepítésére, a növények ültetésére kerül sor. Egy építkezési terület rengeteg termőföldet képes elnyelni. Több forduló után kezd csak látszani az eredmény. Természetesen vannak minőségbeli különbségek és ettől függően alakul majd az ára is. A kiegyenlítéshez egy normál minőségű termőföldnél nincs is másra szükség.

Nem árt viszont, ha arra a területre, ahol a későbbiekben növényeket szeretnénk ültetni, komposzt alapú földet terítünk szét. A gyep és dísznövények is nagyon meghálálják a porhanyós, tápanyagban gazdag réteget. Kapható nálunk trágyával dúsított föld is, a különleges igényekre. Ne habozzon felkeresni minket!